Spännande värderingsarbete

Just nu håller vi på med ett spännande kultur- och värderingsarbete på jobbet. Jag sammanställer nu resultatet av en kommunikationsworkshop vi hade i februari. Medarbetarna fick bland annat svara på en fråga om vad som är företagets själ. Jag har nu  sammanfattat alla svaren i olika ord som återkommer. Sedan har jag utifrån dem tagit fram fyra områden som sammanfattar de olika orden. Områdena jag har identifierat är: människor, engagemang, stolthet och kompetens. Underbara ord att höra för en kommunikatör. Här finns det verkligen massor att bygga vidare på!

Jag är verkligen inte orolig för vårt varumärke internt i alla fall. :)

Tänk att man får jobba med sådant här i ett sådant spännande företag. Helt otroligt.

53 svar till “Spännande värderingsarbete“

 1. Joel skriver:

  intrude@pathogenic.oatnut” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî çà èíôó!!…

 2. eduardo skriver:

  subtleties@burglarproof.jobless” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðñòâóþ!!…

 3. sidney skriver:

  baseball@aristocracy.gorgeous” rel=”nofollow”>.…

  good….

Lämna ett svar