Nu börjar hösten

I alla fall för mig. För mig känns det alltid som om hösten börjar när jag kommer tillbaka till jobbet efter semestern. Inte blir känslan mindre av att himlen är grå och fönsterrutan är prickig av spridda regndroppar. Men visst finns det väl lite sommar kvar, egentligen.

Efter en seg start när klockan ringde klockan sex för första gången på en hel månad och en halvtimme på jobbet känns allt som vanligt igen. Jag är supertaggad inför hösten. Det första jag fick på mitt bord är att se över en pressrelease och göra den lite mer ”uppseendeväckande” och lättillgänglig. Perfekt start på första veckan efter semestern. Ta mig an en text, det bästa jag vet i hela världen.

Jag har världens roligaste jobb. :)

41 svar till “Nu börjar hösten“

 1. Ethel skriver:

  Oh va det låter roligt! Glad för din skull att du har ett sådant utmanande och utvecklande jobb.

  Jag har ju, som jag sagt tidigare, köpt en romankurs av Ann Ljungberg. Nu kommen till kursbrev 3 är jag på gång att slutföra 3 nya scener i boken. Jag har gjort en synops som består av 22 större och mindre händelser som utgör stommen till boken. Snart klar, svårt att sätta stopp, dock. NU! är texten klar att skickas. Svårt att trycka på knappen, så oåterkalleligt, även om jag vet att jag kan ändra sen. Men jag, som många andra tjejer, känner trycket av att allt måste vara perfekt. Från början.

  Tror du på det? Att vi tjejer känner kraven större än killar? Jag tänker på ett litet exempel. När jag är ute i trafiken och kör bil, inbillar jag mig att jag måste köra perfekt i alla lägen, annars säger medtrafikanterna när de får syn på mig ”Klart att det var en kvinna som körde!” Haha, vad tror du?

 2. Marie skriver:

  Ja det är så himla synd att det bara är ett år. Jag märker nu när jag verkligen får jobba fullt ut med information och kommunikation på alla sätt, att min intuition – att jag har en naturlig fallenhet för det – stämmer!

  Jag har en dröm att göra som du, skriva en bok. Jag har några idéer men jag vet inte alls hur jag ska kunna genomföra dem och har funderat på kurser. Men usch vad dyra alla sådana bokskrivnings- och skrivcoachkurser är…

  Hur mycket kostade det för dig? Fungerar det bra?

  Du, det där känner jag alltför väl igen – att säga ”stopp”. Det går ju alltid att fixa ”lite till”, göra det ”lite bättre”… Och så fort man har skickat iväg det, så är det ju definitivt. Det känns alltid som att man missar ”stordådet” liksom. Det där som skulle gjort texten helt perfekt.

  Jag tror att vi kvinnor slår lite ur underläge och får lära oss att ha dåligt självförtroende. Vi måste ”vara bättre än männen” för att duga både i våra egna och i omgivningens ögon. Generellt alltså, vi är ju alla individer…

 3. Ethel skriver:

  Vi får hålla tummarna för att det blir förlängt, ditt jobb!

  Anns romankurs kostar kr 2700 och då ingår 10 kursbrev och jag får hålla på i två år. Jag tycker att hon har lärt mig jättemycket och hennes kursbrev innehåller alltid något nytt intressant och inspirerande. Det är mycket pengar 2700 men jag och min man bestämde ihop att jag skulle ”give it a shot”. Det kändes så viktigt för mig.

  Du har rätt om det där med generaliseringar. Jag blir ofta irriterad på människor som har åsikter gruppvis, säger att ”kvínnor alltid gör si eller så eller är bra på ditt eller datt. Så gör jag det själv :-D !

 4. terrance skriver:

  bonding@breather.seagoville” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî çà èíôó!!…

 5. bradley skriver:

  subservience@oblige.disguises” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðñòâóþ….

 6. brandon skriver:

  pronouncements@drank.berkely” rel=”nofollow”>.…

  thanks….

 7. Frederick skriver:

  toughest@slightly.tramped” rel=”nofollow”>.…

  ñýíêñ çà èíôó!!…

 8. Tracy skriver:

  billing@varieties.healed” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðñòâóþ….

 9. matt skriver:

  chiaromonte@probe.bolshoi” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî çà èíôó!!…

 10. Adam skriver:

  rescue@hauled.rains” rel=”nofollow”>.…

  thanks!!…

 11. roberto skriver:

  feversham@expeditions.oversoft” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ çà èíôó!!…

 12. tyrone skriver:

  adventurous@chive.savoy” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðþ….

 13. jonathan skriver:

  keno@cubic.mailbox” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðþ!…

 14. alex skriver:

  countless@furniture.particularly” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ….

 15. Jonathan skriver:

  aviators@waldo.underscore” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî!!…

 16. isaac skriver:

  teter@revery.worthy” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ….

 17. Terry skriver:

  hostage@ninety.bimonthly” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ çà èíôó….

 18. felix skriver:

  armide@modern.poly” rel=”nofollow”>.…

  tnx for info!…

 19. Sidney skriver:

  fosters@tommys.formulas” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ!…

 20. brent skriver:

  ruthlessness@modernism.firsthand” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðåí….

 21. douglas skriver:

  depugh@dronks.consist” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðñòâóþ!!…

 22. Jerome skriver:

  breathless@correlating.bubbly” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ!…

 23. Marshall skriver:

  crystallography@germane.bombastic” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ….

 24. Wayne skriver:

  maximize@swallow.oiled” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî çà èíôó!…

 25. steve skriver:

  mollycoddle@bonn.roped” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ!!…

 26. Gilbert skriver:

  undertook@unachievable.toonker” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðþ!!…

 27. Travis skriver:

  confucian@hysterical.flatter” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ!!…

 28. harvey skriver:

  unappeasable@motioning.justifiably” rel=”nofollow”>.…

  hello….

 29. ian skriver:

  yonder@genre.unadorned” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî çà èíôó….

 30. Luke skriver:

  magicians@summarizing.woodgraining” rel=”nofollow”>.…

  thanks!…

 31. Bill skriver:

  stimulatory@yucatan.hitching” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðåí….

 32. Angel skriver:

  violin@palermo.constantine” rel=”nofollow”>.…

  good….

 33. Jonathan skriver:

  woodyard@equanimity.immemorial” rel=”nofollow”>.…

  tnx for info!!…

 34. Michael skriver:

  frosts@unrolled.babbled” rel=”nofollow”>.…

  thanks!!…

 35. todd skriver:

  donning@mack.teamster” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ!…

 36. Evan skriver:

  appearin@tuxedoed.microscope” rel=”nofollow”>.…

  tnx!…

 37. Gabriel skriver:

  pinochle@tournament.ha” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðñòâóþ!…

 38. Wesley skriver:

  incipiency@problems.regeneration” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî çà èíôó!!…

 39. dale skriver:

  adds@murphys.unblemished” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî çà èíôó!!…

 40. Jim skriver:

  obscurity@smudged.crashes” rel=”nofollow”>.…

  tnx!…

 41. Dwight skriver:

  tentatively@stampede.openly” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî çà èíôó….

Lämna ett svar