Arkiv för mars, 2011

Hem

lördag, 19 mars, 2011

Expressen gör det igen! En riktig guldgruva för språkkullerbyttor.

Puh! Två kurser avklarade

onsdag, 16 mars, 2011

Kursen strategisk webb var ta mig tusan en riktig tuffing! Men den var väldigt bra och kom också lämpligt med tanke på det arbete som pågår i koncernen att ta fram en gemensam webblösning. Jag är med i projektgruppen och det är jättekul.  Tack vare kursen förstår jag vad alla leverantörer pratar om när de presenterar sina metoder och så vidare. Det är roligt när man får användning av studierna i praktiken medan studierna pågår! Det gör att allt fastnar lättare och man ser hur det fungerar i verkligheten.

Idag startar nästa kurs, sociala medier. Den ser jag verkligen fram emot. Jag hoppas att den kursen inte ska vara lika intensiv ändå som den förra så att jag hinner uppdatera här mer!

På jobbet fortsätter det kulturbyggande värderingsarbetet, samtidigt som jag försöker stödja våra nya affärsområden kommunikativt. Om en kvart är det dags för ett möte kring målgrupp och budskap i en annonskampanj som kommer pågå i tre hela månader. Kampanjen kommer synas både i en branschtidning som tryckt annons och med bannerannonsering på webben. Spännande!  Vi ska testa ett nytt sätt att marknadsföra via webben som jag har lärt mig på kursen. Det ska verkligen bli intressant att se resultatet sedan.