Arkiv för februari, 2011

Spännande värderingsarbete

måndag, 21 februari, 2011

Just nu håller vi på med ett spännande kultur- och värderingsarbete på jobbet. Jag sammanställer nu resultatet av en kommunikationsworkshop vi hade i februari. Medarbetarna fick bland annat svara på en fråga om vad som är företagets själ. Jag har nu  sammanfattat alla svaren i olika ord som återkommer. Sedan har jag utifrån dem tagit fram fyra områden som sammanfattar de olika orden. Områdena jag har identifierat är: människor, engagemang, stolthet och kompetens. Underbara ord att höra för en kommunikatör. Här finns det verkligen massor att bygga vidare på!

Jag är verkligen inte orolig för vårt varumärke internt i alla fall. :)

Tänk att man får jobba med sådant här i ett sådant spännande företag. Helt otroligt.

Sverige eller Norge??

fredag, 18 februari, 2011

Mer rubrikförvirring – eller i detta fall snarare ”pufförvirring”! :) Haha kvällstidningarna, dom kan dom!

Vad de egentligen menar: Ett isländskt fartyg har gått på grund utanför Norge och läcker olja. Oljan riskerar att sprida sig till den svenska kusten.

Norge har alltså ingen svensk kust, även om Expressen säger det.

Pluggar för fullt!

söndag, 13 februari, 2011

Som ni märker är det tyst här nu. Det beror på att jag har häcken full med jobb och plugg. Men idag ska första examinationsuppgiften in, så nästa vecka blir det lite, jag sa lite, lugnare så då hinner jag nog få ned en rad eller två. Spännande är det i alla fall! :)

Ha tålamod med mina dåliga uppdateringar just nu. Dygnet har ju bara 24 timmar tyvärr och än så länge kan man bara klona får, inte sig själv…