Arkiv för oktober, 2010

Och tiden den går

tisdag, 26 oktober, 2010

Första snön har fallit över huvudstaden. Frosten biter i kinder och löv. Och vips, så är det november.

Jag fattar ingenting. Snart är det första advent. Jul. 2011. Va?

Och tiden den går. Det är mycket som har hänt sista tiden både på jobbet och privat. Roliga saker, men oj… fritid? Vad är det för något?

Jag ligger efter på min copywritingkurs. Två hela veckor efter! Jag har helt enkelt inte hunnit. Säljbrev är nästa uppgift för mig. De andra börjar nog på uppgift tre den här veckan tror jag. Jag har lite att ta igen  som sagt.

Men den här veckan börjar jag faktiskt se ett slut på denna roliga men hektiska period. Jag hoppas på lite lugnare tider ett tag för återhämtning så att man kan ge sig in i nya spännande projekt med energi och gnista. Både på jobbet och privat. Det är så härligt när man får den där energin, den där lusten i det man gör. Den har hållit mig igång. Men nu när det lugnar ned sig omkring mig upptäcker jag plötsligt hur trött jag är. Det gäller verkligen att lyssna på kroppen och vara uppmärksam – annars är det lätt att man kör på för hårt när man hamnar i det där energiruset som man får när man gör något man brinner för.

Sådan är jag i alla fall. På gott och ont.

Mest gott! Trots allt.

Mycket nu!

tisdag, 12 oktober, 2010

Mycket på jobbet inför en konferens på fredag och en hel del privata saker som pockar på uppmärksamheten, bland annat min kurs. Men denna intensiva jobbperiod börjar så smått ge med sig från och med nästa vecka. Så då kommer jag ha både tid och ork att skriva här igen. Har mycket i huvudet som jag vill få ned här. Orkar ni vänta lite till?