Arkiv för kategori ‘Vardagen’

Pluggar för fullt!

söndag, 13 februari, 2011

Som ni märker är det tyst här nu. Det beror på att jag har häcken full med jobb och plugg. Men idag ska första examinationsuppgiften in, så nästa vecka blir det lite, jag sa lite, lugnare så då hinner jag nog få ned en rad eller två. Spännande är det i alla fall! :)

Ha tålamod med mina dåliga uppdateringar just nu. Dygnet har ju bara 24 timmar tyvärr och än så länge kan man bara klona får, inte sig själv…

Glad och mör

torsdag, 20 januari, 2011

Mötet igår gick jättebra. Jag var ganska mör i huvudet efteråt. Dels var det mycket diskussioner och hög koncentration och dels höll jag i mötet vilket jag inte är van vid. Men det var så kul. Det var väl lite ”invändningar” de hade med lite ”smirk” i mungiporna men vi lyckades omvända dem! Man är väl inte kommunikatör för ingenting. ;)

Nu ska vi planera workshopen med medarbetarna och det ska bli så kul.

Jag började denna dag med sovmorgon. Ofrivillig. Det hade varit strömavbrott under natten så min klockradio stod och blinkade och ringde naturligtvis inte.

Men det var ju härligt att åka till jobbet när det var ljust ute. Så inget ont som inte har något gott med sig liksom.

Jag kom in! :)

tisdag, 18 januari, 2011

http://www.meraord.se/?p=390

Nu har det vänt!

söndag, 2 januari, 2011

”Snart” är ljuset här!

Imorgon är det tillbaka till verkligheten

söndag, 2 januari, 2011

Slut på ledigheten. Gud vad skönt det har varit. Det här året har redan påverkat mig. Jag inser nämligen nu att det här jobbet mest troligt har ett slut. Men just därför måste jag passa på att ha så kul som möjligt den tiden jag har kvar. Får inte tänka på slutet än.

Först ska jag se till att vi implenterar vår kommunikationsstrategi och att den ger resultat! Känns lite trist dock att inte få följa kommunikationssatsningen hela året ut – men just det, skulle ju inte tänka på slutet nu. :)

Gott Nytt År!

fredag, 31 december, 2010

Åh vad glad jag är att jag startade den här bloggen. Även om jag inte kunde uppdatera så mycket som jag hade tänkt, så har ni läst och kommenterat. Roliga diskussioner kring skrivande, språk, kvällstidningskaos, och allt mellan himmel och jord.

Jag hoppas kunna uppdatera oftare framöver.

Vad är det bästa som har hänt för er 2010 och vad har ni för förhoppningar på 2011?

Det bästa som har hänt mig var att byta jobb. Äntligen fick jag en chans att jobba med det jag tycker är roligast och det här året har varit SÅ kul jobbmässigt. Kunde inte haft det bättre.

Allt roligt har ett slut, som det ser ut nu så har jag ju det här jobbet till och med augusti. Men jag hoppas förstås först och främst att ett under sker så att jag får stanna. Men går inte det så hoppas jag få chansen på ett nytt jobb där jag får jobba med det jag är bäst på och där jag har min själ. Språk, skrivande och kommunikation!

Sedan hoppas jag få renovera min lägenhet. Men det beror ju så klart på hur det går med jobbiten. Ingen inkomst – ingen renovering! :)

Och självklart, alltid, önskar jag att min familj och mina vänner, även ni som läser detta, får vara friska och krya. Det är det viktigaste, oavsett om det är nytt år eller inte!

Nyårskramar från mig!

Avancerat

tisdag, 28 december, 2010

Jag har fått det slutliga antagningsbeskedet för webbredaktörskursen jag sökte. Jag har avancerat från reserv 32 till reserv 8. Är det någon idé att hoppas tror ni?

Sista juldagen

söndag, 26 december, 2010

Jaha, imorgon är julen slut. Den kom och försvann som en blixt. Nu är det snart ett nytt år.

Jag kan inte hjälpa det, men jag känner en viss panik inombords över att det snart är ett nytt år och att jag ska bli ett år äldre. 40 år. Det är lite jobbigt faktiskt, om jag ska vara ärlig…  Det finns så mycket i mitt liv som inte har blivit som jag tänkt mig och jag ser liksom inte hur det ska kunna bli så heller.

Men kanske lyckas jag hitta ett annat liv istället? Inte som jag tänkt mig, och inte enligt normen, men bra ändå?

Jag hoppas på det och jobbar på det. Men ibland känns det lite jobbigt. Lika bra att vara ärlig mot sig själv och erkänna det.

Vi kan inte alltid vara glada och på strålande humör. Men det hör väl också livet till, att det går upp och ned med våra känslor.

Jag tror att det är meningen på något sätt? Om vi var ”lyckliga” hela tiden och allt var enkelt, hur lyckliga skulle vi egentligen vara? Skulle vi vara medvetna om lyckan?

Dan före

torsdag, 23 december, 2010

Har ni allting klart för i morgon? Jag har slagit in alla julklappar igår kväll så det jag har kvar är bara lite småstädning inför julen. Det ska jag fixa idag när jag kommer hem efter min halvdag på jobbet. Sedan blir det avslappning och vaka in julen.

Vi ska fira julafton hos mormor, så det blir en tidig morgon och sen kväll för mig för jag vill hjälpa henne. Även om mammas man står för maten så blir det ändå en massa stök för mormor och jag vill inte att hon ska behöva julstöka med sina 87 år. Pigga år visserligen men det tar ändå på krafterna för henne på ett helt annat sätt än för oss ”ungdomar”. (I min närmaste släkt är jag fortfarande ”ungdom” eftersom jag är yngst. Haha. Medelålders ungdom!) Dessutom är hon så mån om att allt ska bli så bra som möjligt och till belåtenhet för alla så hon jagar upp sig så. Jag förstår henne. Hon har alltid ordnat julen under alla år så hon har ju inte sänkt kraven på sig själv, fast hon blir äldre. Jag vill vara där och ”lugna” henne. Det är ju bara närmaste familjen som kommer, det är inte nobelfesten, och vi önskar ju bara att hon är med oss och mår bra!

Hur ska ni fira jul?

Hinner inte samla tankarna i julstressen

måndag, 20 december, 2010

Men ni kanske vill se en bild från min promenad till affären igår i vintervädret?
IMG_1043